Esports 18/01/2012

Mourinho: "Si algú toca Cristiano tindrà problemes"

Albert Solé
2 min

BARCELONA.Després de cedir la paraula al seu ajudant Aitor Karanka en les rodes de premsa prèvies als últims clàssics, José Mourinho va tornar a la sala de premsa de Valdebebas per dir la seva sobre el clàssic d'aquesta nit. Mourinho es va posar molt a la defensiva amb algunes preguntes. De fet, la primera va ser si ja havia trobat la manera de guanyar al Barça i Mourinho va respondre amb un lacònic "no".

Un dels moments més tensos va ser quan li van preguntar per Cristiano Ronaldo, del qual s'ha qüestionat l'estat de format. El tècnic de Setúbal en aquesta ocasió sí que va oferir una resposta ben llarga, però per defensar el seu compatriota va arribar a mostrar-se desafiador: "Fa un any i mig que estic amb Cristiano, ha marcat molts gols, molts hat tricks , hem guanyat un títol amb un gol seu, però el millor partit que ha fet amb mi és la seva segona part contra el Mallorca, és del partit que n'he quedat més orgullós. Un jugador que viu amb la pressió de ser un fenomen, d'haver de decidir sempre, va treballar com un animal i va fer el que l'equip necessitava en cada moment. Li vaig dir que treballant així ningú el tocarà, i si algú el toca tindrà problemes amb mi".

El segon moment de cert nerviosisme va ser quan li van preguntar si avui es jugava el seu prestigi: "¿Quants títols he de tenir en el meu currículum per no jugar-me la carrera en cada partit? El que em jugo en cada partit és l'alegria personal, estar trist o content, no m'hi jugo absolutament res més", va contestar.

Finalment, sobre la possibilitat de quedar eliminat va dir que "pensant en la Lliga i la Champions, qui quedi eliminat jugarà dos partits menys i tindrà un avantatge, però no siguem hipòcrites, tots dos volem passar a semifinals".

stats