REIAL MADRID
Esports 25/08/2011

Mourinho supera fàcilment el plebiscit del Bernabéu

El Santiago Bernabéu no va tenir cap dubte: Mourinho és el seu entrenador, estan amb ell faci el que faci, i no li han de perdonar res de res. Pancartes, càntics i una gran ovació; referèndum superat.

Albert Solé
2 min
El dit, protagonista Mourinho va rebre el suport del Bernabéu, on la pancarta més destacada es referia al seu famós dit.

Barcelona.Encara que no fos ell qui va insinuar que meditava deixar el Madrid, José Mourinho va saber encaminar tot l'enrenou de dimarts cap a un referèndum del madridisme cap a ell. Ahir el Reial Madrid jugava el seu amistós de presentació davant l'afició -el Trofeu Santiago Bernabéu- contra el Galatasaray, i era el moment idoni per mesurar la seva popularitat després de ficar-li el dit a l'ull al segon entrenador del Barça, Tito Vilanova. Com es podia imaginar, l'estadi del Madrid va ser un clam a favor del seu entrenador des del moment en què es van obrir les portes del Bernabéu. Una hora i mitja abans de l'inici del partit ja hi havia la primera pancarta a favor de Mourinho -#estamoscontigomou-, però l'estadi es va omplir de missatges de suport al tècnic portuguès: "Mourinho, com t'estimaré!!!", "Mou, el teu dit ens assenyala el camí", "Piqué, per què no calles??", "Mourinhista i madridista", "Mou t'estimem", "El Reial Madrid, la meva religió; Mou, el meu profeta", "Guardiola, com t'agrada el blanc", entre moltes d'altres. Les penyes del Reial Madrid ja van advertir dimarts que ahir mostrarien el seu suport al tècnic, i es van fer notar de valent.

Però l'afició blanca no es va limitar a les pancartes per deixar clar a José Mourinho que està amb ell incondicionalment, sinó que li van dedicar diferents càntics, un dels més destacats deia: "No tenim res a perdonar-te, Mou", en clara al·lusió al comunicat que va fer el tècnic en què demanava disculpes a l'afició del Madrid, només a ells, per la seva actuació al Camp Nou. Malgrat les dures crítiques que va rebre Mourinho des de la premsa i de periodistes importants afins al Reial Madrid, l'opinió de l'afició sembla unànime.

Ovació eixordadora

Però faltava la darrera mostra de suport, el moment en què tot el Santiago Bernabéu alçava o abaixava el dit polze cap al seu tècnic, el moment en què la veu de la megafonia cantava el nom de José Mourinho al final de les alineacions. L'ovació va ser eixordadora a favor del portuguès, que ja sap que pot fer el que vulgui que tindrà l'afició madridista sempre al seu costat. I si en algun moment el president del Madrid, Florentino Pérez, des de la 1 de la matinada del 18 d'agost, s'havia penedit d'haver donat tant de poder al portuguès, ahir va tenir clar que el Reial Madrid, la institució i l'afició, estan en mans de Mourinho, per bé o per mal.

stats