Esports 17/04/2011

Mourinho no respon a la premsa que el va plantar

Mourinho va desafiar la premsa. El tècnic no va voler respondre als periodistes de Madrid que van plantar Karanka en la prèvia. Guardiola, per la seva banda, va mostrar-se content per l'empat.

Nuria García
2 min
Mourinho no respon a la premsa que   el va plantar

Barcelona.José Mourinho va tornar a ser el protagonista del partit i va començar a escalfar la final de Copa de dimecres. El Barça va demostrar sobre el terreny de joc un domini abassegador, però en la roda de premsa, el tècnic portuguès no va fer més que queixar-se. A més, va tornar a fer un número de teatre després de negar-se a respondre a la premsa que el dia abans havia plantat el seu segon entrenador, Aitor Karanka, en la roda de premsa. "És vostè el director de l'As? No? Si vostè no va voler parlar amb el meu segon, jo només parlo amb els directors", va dir Mourinho. Va ser la primera resposta del tècnic en la roda de premsa, que va respondre de la mateixa manera al periodista del Marca i al de la Cadena Ser. Sobre el partit, Mourinho va queixar-se de l'àrbitre i del fet de jugar, novament, amb deu jugadors. "M'agradaria molt jugar un partit amb el Barça jugant contra deu. Tant a Espanya com a Europa és impossible", va dir Mourinho, que va dir que no veia clara l'expulsió d'Albiol i el penal que l'àrbitre els havia xiulat en contra.

Guardiola, satisfet

Pep Guardiola va sortir a la sala de premsa content. No era una victòria, però pel tècnic, empatar al Bernabéu sí que era un resultat positiu. "Venir al Bernabéu i empatar és un bon resultat. Amb el 0-1 ens ha faltat buscar una mica més la porteria de Casillas", va reconèixer Guardiola, que va afegir: "Em fa la impressió que hem dominat. Hauria estat millor si haguéssim guanyat? Sí, però estem a vuit punts i tenim el goal average ". Tot i aquesta diferència, el de Santpedor encara no es veu campió. "Queden sis partits", va recordar.

stats