BARÇA
Esports 01/05/2012

Alexis i Valdés, dubtes per rebre demà el Màlaga

Ara
1 min

BARCELONA.Alexis Sánchez, amb una contusió a la cuixa esquerra, que es va fer al camp del Rayo Vallecano diumenge, no es va entrenar ahir, i avui se sabrà si pot entrar a la convocatòria per al Barça-Màlaga al Camp Nou. També és dubte Víctor Valdés, que tampoc es va entrenar ahir perquè va tenir una mica de febre i malestar general. De tota manera, si Pep Guardiola manté l'aposta que va fer a Vallecas, Pinto serà el porter titular en els tres partits de Lliga que queden, perquè així el porter gadità es prepari per a la final de la Copa del Rei.

Els jugadors que van ser titulars contra el Rayo van fer sessió de recuperació, com és habitual, mentre que la resta es van entrenar amb normalitat, en una sessió que van completar molts jugadors del filial, que segur que tindran molts minuts en aquests últims partits de Lliga intranscendents: Cristian Tello, Marc Bartra, Montoya, Rodri, Carmona, Oriol Rosell, Javi Espinosa, Cristian Lobato, Sergi Gomez i el porter Masip.

El Barça es tornarà a entrenar avui a les sis de la tarda, i posteriorment parlarà Pep Guardiola, però com sempre que tenen partit a l'estadi, els jugadors tornaran a fer un petit entrenament demà, el mateix dia del partit, al matí.

stats