Esports 02/06/2013

Mourinho marxa amb l'únic suport dels Ultras Sur

àlex Gozalbo
2 min

Barcelona.José Mourinho va posar ahir punt final a la seva etapa al Reial Madrid amb un últim episodi que resumeix un dels períodes més foscos i mesquins del club blanc. El tècnic portuguès, que va marxar del Santiago Bernabéu sense fer declaracions, va tornar a la gespa una vegada finalitzat el partit contra l'Osasuna (4-2) per rebre una placa d'agraïment dels Ultras Sur.

Els seguidors radicals del Reial Madrid van aclamar l'entrenador portuguès durant tot el partit, cosa que provocar la reacció contrària de la resta de seguidors de l'equip blanc, que van xiular el tècnic. Els aficionats han anat desertant d'una causa, la defensa de José Mourinho, que s'ha quedat sense fidels, a excepció de Florentino Pérez i els Ultras Sur.

"Gràcies per lluitar contra vent i marea", deia la pancarta que els seguidors radicals van desplegar en una de les graderies d'un Santiago Bernabéu que va viure amb incredulitat la titularitat de Jesús a la porteria. José Mourinho, que no va convocar Diego López ni Iker Casillas, va deixar Adán a la banqueta.

L'entrenador portuguès ha anat perdent durant la seva tercera temporada al Reial Madrid la majoria de suports que tenia al vestidor. Ahir va evitar felicitar Cristiano Ronaldo, que va rebre el premi al jugador més saludable abans de començar el partit. Quan els dos portuguesos es van creuar al túnel de vestidors, ni es van mirar.

Higuaín deixa el Madrid

Un dels pocs jugadors que es va manifestar a favor del tècnic va ser Álvaro Arbeloa. "Mourinho s'ha partit la cara pel Madrid, ha prioritzat el club. No tots els jugadors poden dir el mateix", va assegurar el defensa, que al matí ja havia enviat un missatge de suport a l'entrenador a través de les xarxes socials. "Moltes gràcies per tot. Ha sigut un plaer treballar amb tots vosaltres. Us desitjo el millor. Ens veiem aviat, amics", va dir, adjuntant una imatge amb el cos tècnic.

Gonzalo Higuaín, en canvi, va acomiadar-se ahir del club blanc. "Me n'aniré on em vulguin de veritat", va dir el davanter.

stats