Esports 31/01/2012

Mourinho juga a despistar amb el seu futur

Mourinho embolica la troca amb el seu futur. Mentre ell assegura que no ha dit que vol marxar del club blanc, altres fonts afirmen que ha enviat missatges a amics anglesos en què els diu que el deixa a l'estiu.

Nuria García
2 min
Mourinho juga a despistar amb el seu futur

BARCELONA.El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, segueix sense aclarir el seu futur. Si bé quan l'hi pregunten a les rodes de premsa diu que ell no ha dit mai que vulgui marxar del club blanc a finals de temporada, el cert és que cada dia que passa creixen els rumors i les notícies que asseguren que el tècnic portuguès -tot i tenir contracte en vigor- ja té decidit marxar del club blanc aquest estiu.

Ahir el periodista Guillem Balagué va desvelar al programa La graderia, d'Ona fm, que el tècnic del Reial Madrid vol que es parli de la seva possible sortida del club blanc a final de temporada. És per això que, segons ha comentat Balagué, Mourinho hauria enviat missatges als seus amics d'Anglaterra perquè fessin córrer que la seva intenció és marxar. El mateix periodista va assegurar que si Mourinho no guanya cap títol amb el conjunt blanc és impossible que marxi del Reial Madrid, però que si en guanya algun, és molt probable que decideixi abandonar el club presidit per Florentino Pérez. Balagué va explicar que Mourinho no creu que el vestidor estigui amb ell ni sent el suport del club i que aquesta podria ser una de les causes que fes que tingués decidit plegar a final de temporada.

Altres mitjans asseguraven que l'entrenador portuguès, en cas de marxar a l'estiu, no se n'aniria sol: l'acompanyaria Cristiano Ronaldo. El davanter s'està pensant si segueix al club blanc després dels xiulets sentits al Santiago Bernabéu i de les crítiques rebudes de la premsa de Madrid. Cristiano, que té el mateix representant que el tècnic blanc, Jorge Mendes, no descarta tornar al futbol anglès, una lliga que, com ell s'ha encarregat d'afirmar, considera "més competitiva" que l'espanyola.

De fet, el Manchester City, el club que s'apunta com el probable destí de Mourinho, ja va voler fitxar Cristiano la temporada passada i, a més, a Itàlia, Silvio Berlusconi, propietari del Milan, també estaria interessat en el davanter del conjunt blanc.

Crítiques a la premsa

En unes declaracions a l'agència de notícies Lusa, Mourinho va restar importància als set punts d'avantatge amb què compta el conjunt blanc respecte al Barça a la Lliga i es va tornar a mostrar crític amb alguns mitjans de comunicació de Madrid. "Set punts? Poden significar molt per a la premsa, però per a mi no. Els que van intentar provocar divisions i crear conflictes són els mateixos que ara escriuen que el Madrid serà campió i que el Barça no té opcions de remuntar", va assenyalar el tècnic.

Mourinho va fer així referència a les informacions que van aparèixer a la premsa espanyola que indicaven el deteriorament de la relació entre ell i alguns dels jugadors, suposadament contraris als plantejaments del portuguès en els seus partits contra el Barça. En aquest sentit, el tècnic considera que els mitjans que es feien ressò d'aquestes diferències "són els mateixos que quan l'equip empati o perdi el primer partit" diran que el Madrid està "en crisi i després miraran de dificultar l'equilibri del club". "No obstant això, jo estic tranquil i preparat per a tot", va assegurar el portuguès.

stats