REIAL MADRID
Esports 09/08/2011

Mourinho imposa la seva llei

Florentino Pérez ha donat molt de poder al seu tècnic, José Mourinho, i ara li toca respectar les decisions que pren, com per exemple, prioritzar el fitxatge d'Adebayor al de Neymar.

Toni Padilla
2 min
José Mourinho dirigint un entrenament davant dels seus compatriotes Coentrão i Cristiano Ronaldo.

Barcelona.El Reial Madrid encara no ha tancat la seva plantilla. El tècnic José Mourinho insisteix a fitxar un nou davanter malgrat la bona feina aquesta pretemporada de Karim Benzema. El portuguès va acabar força satisfet del rendiment ofert pel togolès Emmanuel Adebayor i ha demanat a Florentino Pérez que el fitxi.

Adebayor va jugar la segona part de l'última temporada cedit pel Manchester City, un club on no té protagonisme per la presència d'altres davanters com Dzeko, Balotelli o Agüero. El City demana uns 15 milions d'euros pel jugador, un preu que Pérez considera massa car. El president dels blancs, però, s'ha posat en mans de Mourinho per tal d'aconseguir superar per fi el Barça aquesta temporada i s'ha trobat amb una política de fitxatges totalment oposada a la que ell defensa.

Pérez volia poder presentar aquesta temporada un altre fitxatge mediàtic, però Mourinho ha demanat jugadors treballadors que no venen gaires samarretes, com Callejón, Sahin, Coentrão i Altintop. Florentino Pérez té clar que un dels fitxatges que podrien funcionar millor ara mateix a nivell d'imatge és el del jove brasiler Neymar, amb qui no ha deixat de negociar, però Mourinho li ha deixat clar que tàcticament necessita prioritzar l'atac. Mourinho vol un davanter centre, i vol que sigui Adebayor, perquè ja coneix el vestuari i ofereix un estil de joc diferent del de la resta de jugadors que ara mateix treballen amb el tècnic de Setúbal. Adebayor, d'altra banda, va acostar-se fins a Leicester des de Manchester ara fa una setmana per veure l'amistós dels blancs davant de l'equip local.

Florentino Pérez, que en el passat havia aconseguit imposar les seves decisions a les dels tècnics, aquest estiu es veu obligat a portar els afers esportius d'una manera diferent i negocia amb el City per poder satisfer Mourinho. El president, però, no deixa de treballar per poder tenir lligat Neymar, tot i que es comença a fer a la idea que el jugador del Santos s'haurà d'esperar fins al pròxim mercat d'hivern.

Una opció per intentar aconseguir fitxar millor de preu Adebayor és incloure dins de l'operació un jugador que no tingui minuts amb el Reial Madrid, però el Manchester City ja disposa d'una plantilla molt llarga i de moment no accepta les ofertes d'un Madrid que treballa per tenir content José Mourinho.

stats