Esports 27/04/2011

Mourinho: "En un duel així no hi ha favorits"

José Mourinho va parlar a la ciutat esportiva de Valdebebas i, com sol passar en la prèvia dels grans partits, no va deixar indiferent a ningú. Va citar Einstein, va atacar Guardiola i va lloar el Barça.

Toni Padilla
2 min
Mourinho, pensatiu ahir durant l'entrenament a la ciutat esportiva de Valdebebas.

MADRID.José Mourinho sempre reserva l'artilleria pesada per a les grans ocasions. Especialista a saber posar el dit a la ferida els dies que les seves paraules arriben a tots els racons del planeta, Mourinho va centrar ahir els seus atacs en Josep Guardiola. El tècnic portuguès va interpretar tal com li anava bé la declaració del tècnic català sobre el gol anulat de Pedro a la final de Mestalla, i va construir un discurs en què pretenia desacreditar la figura del tècnic del Barça. "Fins ara teníem dos grups de tècnics: un grup molt petit que no parla dels àrbitres i un grup gran, on sóc jo, que parlem i critiquem els àrbitres quan cometen errors. I ara, amb les declaracions d'en Pep, tenim la nova era: el tercer grup, en què només és ell i que critica l'encert de l'àrbitre". Mourinho també va voler contradir Guardiola a l'hora de valorar si hi ha favorits, ja que "en un duel així no n'hi ha". Sobre com arriba el seu equip al partit després de guanyar la Copa, va afirmar: "No sé com estan ells, sé com estem nosaltres. Estem igual que estaríem si no haguéssim guanyat la Copa. Teníem molt clar que cada competició era independent. Sabíem que no estaríem per sobre o per sota per un sol partit".

Mourinho, que ha demanat als blaugranes que no facin teatre per forçar la suspensió dels jugadors blancs que es perdrien el partit de tornada si veuen una targeta groga, ha acabat la roda de premsa citant Einstein quan li han preguntat sobre com motiva els seus equips: Els he dit una frase d'un tal Alberto. Albert Einstein. Una frase que diu que l'única força superior al vapor, a l'electricitat... a tot, és la voluntat. I aquest paio no era estúpid. Té raó".

stats