MADRID-MÀLAGA O MOURINHO-PELLEGRINI
Esports 03/03/2011

Mou segueix jugant els partits a la sala de premsa

Encara no se sap quina part hi ha de real i quina d'impostada en el posat de Mourinho davant dels mitjans, però cada setmana, abans i després dels partits, el tècnic del Madrid enrareix l'ambient.

Natalia Arroyo
2 min
Mourinho, pensatiu, durant la controvertida roda de premsa d'ahir al migdia.

Barcelona.Després que Mourinho critiqués els calendaris, se n'ha parlat tota la setmana i s'han analitzat els horaris de Barça i Madrid per confirmar o desmentir la teoria de l'entrenador portuguès. Probablement ho pretenia quan ho va dir. O potser no. Perquè sembla difícil creure que de tot, absolutament de tot el que diu, n'hagi mesurat les reaccions, per provocar-les.

Tant si ho improvisa com si ho té calculat, ahir se li'n va anar la mà quan va titllar d'hipòcrita un periodista del diari Público , Ladislao Moñino, perquè entenia que els arguments del portuguès eren queixes.

Contra Pellegrini

El periodista no va ser l'únic que va sortir escaldat d'una tensa roda de premsa prèvia al partit que ha d'enfrontar avui el Madrid contra el Màlaga. Mourinho també va fer diana amb Manuel Pellegrini i amb tots els que han comparat la campanya del xilè l'any passat amb l'actual. "És cert que en Lliga tenien un punt més que nosaltres en la mateixa jornada, però ells no havien de jugar una final de Copa i no havien de remuntar un marcador en contra als vuitens de Champions", va dir.

No era només aquest dard el que li tenia preparat -o que va improvisar, ja en calent-. Mourinho va afegir que la diferència principal amb l'exentrenador madridista és que el portuguès "mai entrenaria un equip com el Màlaga" i que abans "aniria a un gran d'Anglaterra o Itàlia".

La reacció a Màlaga

Pellegrini, respectuós i fred, no va voler entrar en el joc de Mourinho i va refusar les provocacions que venien, via micròfons, des de Madrid. Al tècnic xilè només el preocupa el partit i no vol desviar-ne l'atenció: "No sé si deu ser una tàctica, cadascú té la seva manera de ser, de pensar i d'actuar i fa les coses com creu que seran millors". I va afegir que no visitarà el Bernabéu amb ànim de revenja pel mal comiat de la temporada passada i que vol guanyar "no per vèncer Mou, sinó perquè guanyi el Màlaga i s'allunyi de la zona baixa".

Més contundent va ser el president de la Diputació Provincial de Màlaga, Salvador Pendón, que va acusar Mourinho de ser un "pallasso, un personatge envanit i maleducat" en unes declaracions fetes a Canal Sur Ràdio a Màlaga.

Pendón va mostrar-se dolgut per l'actitud del tècnic del Reial Madrid cap al Màlaga CF: "No només ofèn Pellegrini, també va contra l'afició del Màlaga i la gent de la ciutat. Què es pensa, que tenim sarna i el contagiarem? Tant de bo arribi el dia que hagi de demanar entrenar un equip com el Màlaga".

Adebayor i Benzema, junts?

El Madrid presentarà novetats en defensa, obligat per la sanció de Pepe, que a més té grip, i també sembla que apostarà per revolucionar l'onze, incloent-hi els dos puntes referents de la plantilla, Adebayor i Benzema. És una incògnita saber, si ho fa, com ajustarà Mourinho l'alineació.

stats