REIAL MADRID
Esports 18/02/2011

Mou segueix adobant el terreny

José Mourinho adverteix la seva afició que amb el Porto i l'Inter va guanyar la Champions en la segona temporada, però alhora reconeix que seria molt dur per a ell no guanyar res perquè mai li ha passat.

Albert Solé
2 min
La derrota del Madrid al camp de l'Osasuna ha fet canviar el missatge de Mourinho.

Barcelona.L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, va preparant el terreny entre l'afició blanca. Primer va dir que si quedaven segons a la Lliga no passava res i, ahir, que si aquest any no guanyen la desena Copa d'Europa, tampoc. Mou va recordar: "És lògic que el Madrid tingui la il·lusió de tornar a guanyar la Champions, però normalment les Champions es guanyen com a conseqüència d'un treball fet, no arriben per casualitat, i no és casualitat que jo la guanyés amb el Porto en la meva segona temporada, i no és casualitat que la guanyés amb l'Inter en el segon any també", encara que després va recordar que aquest any tenen les mateixes possibilitats de guanyar-la que qualsevol altre equip. Mourinho ha fet aquestes declaracions al programa El partido de las 12, de la COPE, en què no va voler fer sang de la derrota del Barça a l'Emirates Staduim de Londres: "A la Champions la veritat és que la diferència entre guanyar, empatar o perdre són petits detalls significatius, per això no crec que el Barça estigui en un mal moment per aquesta derrota".

Mai s'ha quedat en blanc

José Mourinho també va assegurar que per a ell seria dur acabar la temporada sense cap títol: "A mi mai m'ha passat, seria dur per a la gent que no hi està acostumada". De totes maneres, el tècnic blanc assegura: "Estem treballant bé i la tendència natural seria guanyar alguna cosa i donar inici a un cicle important de victòries, encara que espero més del meu equip l'any que ve que aquest".

El tècnic portuguès també es va referir a la seva continuïtat al club: "Si no em fan fora seguiré, quan firmo per a quatre anys és per complir-los". Però tot seguit va llançar el missatge: "Si l'afició, els jugadors i la directiva estan amb mi, si estem tots junts i creiem en el projecte, doncs clar que seguiré". Mourinho va tancar l'entrevista amb una frase típicament seva: "Què pensa Déu de mi? Deu pensar que sóc un paio collonut, si no, no em donaria tant".

stats