Esports 27/02/2013

Mou cedeix el lloc a la sala de premsa a Casillas

T.p.
2 min
José Mourinho va cedir el seu lloc a la sala de premsa a Iker Casillas després del partit.

Barcelona.José Mourinho n'ha fet de tots colors a la sala de premsa del Camp Nou. Ha parlat quan no tocava, s'ha negat a fer-ho després d'una derrota del Chelsea, ha sortit acompanyat del seu cos tècnic i ha cedit el lloc a Karanka. Amb l'Inter va seure a terra a la sala de premsa esperant que acabés de parlar un jugador. I ahir va anar més enllà en cedir el seu lloc a Iker Casillas, el porter i capità de l'equip. Casillas, que no ha jugat aquesta eliminatòria perquè està lesionat, va volar amb els seus companys cap a Barcelona i, sorprenentment, va aparèixer a la sala de premsa en una decisió que no va acabar d'agradar a membres del cos tècnic i la directiva del Barça. Mourinho, que només va sortir de la banqueta durant el partit per celebrar el 0-3, va aprofitar aquesta roda de premsa per utilitzar un truc que no s'havia vist fins ara.

Casillas, per la seva banda, va argumentar: "Hem pensat que aquest és un bon moment perquè parli el capità, un bon moment per celebrar-ho, malgrat que encara no s'ha guanyat el títol. És un bon moment per compartir amb els madridistes. Després d'una temporada dura pel que està passant a la Lliga, aquest triomf ens deixa més tranquils i il·lusionats". Casillas va explicar que, després del triomf, els jugadors i el cos tècnic van decidir que seria una bona idea que fos ell qui fes la roda de premsa: "I jo encantat de fer-ho per poder felicitar els madridistes i els meus companys".

Casillas va comentar que el partit havia estat molt ben plantejat: "Hem estat fenomenals. S'ha vist sobre la gespa un equip molt seriós, que no ha tingut gaires problemes i ha sabut com jugar en tot moment". Segons el porter, el "resultat és molt just". Sobre el partit d'aquest dissabte entre els dos equips, Casillas va dir: "La diferència de punts a la Lliga segurament no és tan real com s'ha vist en aquest partit, però el Barça ha sigut millor fins ara. Nosaltres haurem d'intentar retallar la distància amb ells, volem guanyar el partit. És el que ens toca després d'aquest partit, intentar guanyar també davant dels nostres aficionats". Iker Casillas va voler afegir sobre l'equip blaugrana: "Els aficionats del Barça segurament no s'esperaven la derrota de Milà, haver de patir amb el Sevilla i aquesta derrota d'avui. Ara no passen per un bon moment".

stats