MOTOCICLISME
Esports 19/06/2013

Dani Pedrosa prova a Motorland el prototip d'Honda per al 2014

L'altre pilot de l'equip HRC, Marc Márquez, rodarà aquest dijous amb la nova moto després d'haver-se centra

Ara
1 min

BarcelonaL'equip Repsol Honda ha pogut sortir a pista aquest dimecres durant la segona jornada dels tests privats que s'estan celebrant al circuit de Motorland. Marc Márquez ha rodat amb la moto actual mentre que el seu company, Dani Pedrosa, ho ha fet amb l'actual i també amb el prototip del 2014.

Marc Márquez, en la seva primera visita al circuit de MotorLand d'Alcanyís amb la MotoGP, ha completat 71 voltes amb la moto d'aquesta temporada, marcant un temps d'1:48.434, un temps més ràpid que el rècord del circuit, que té Casey Stoner des del 2011 (1:48.451).

Per la seva banda, Dani Pedrosa ha completat el seu programa de proves amb la moto 2013 i també ha rodat amb el prototip de la temporada vinent, per proporcionar als tècnics d'HRC seus primers comentaris. El de Castellar del Vallès ha realitzat un total de 62 voltes amb un millor temps d'1:48.928. "He fet una primera avaluació del prototip de moto per al 2014. Només he fet dues sortides amb un total de nou voltes, bàsicament per tenir una primera impressió i poder fer algun comentari als enginyers. La moto està bé, però necessitem més temps per entendre-la, per això a curt termini no la faré servir", ha comentat Pedrosa.

Mentre Marc Márquez es quedarà fins aquest dijous per provar el prototip del 2014, Dani Pedrosa ha conclòs aquest dimecres els tests.

stats