BARÇA
Esports 22/05/2012

Motivació màxima per acomiadar Guardiola amb un altre títol

El Barça afronta l'última setmana de la temporada pensant únicament en la final de la Copa del Rei de divendres. Els jugadors volen guanyar per acomiadar Pep Guardiola de la millor manera possible.

Nuria García
2 min
El migcampista Thiago durant l'entrenament d'ahir a la Ciutat Esportiva del Barça

BARCELONA.Després d'uns dies de descans i d'haver abaixat el ritme de les sessions preparatòries d'ençà que es va acabar la Lliga, el Barça afronta l'última setmana de la temporada pensant únicament en la final de la Copa del Rei d'aquest divendres al Vicente Calderón contra l'Athletic Club. Serà l'últim partit oficial de Pep Guardiola com a tècnic del Barça. Els jugadors estan centrats en aquesta final, que volen guanyar per poder acomiadar l'entrenador de la millor manera possible. "Volem fer un homenatge a Guardiola guanyant la Copa del Rei, seria espectacular. En un any he après com si en fes quatre que hi sóc", va dir Cesc, que va explicar com se sent després de conèixer l'adéu de l'entrenador de Santpedor: "Sento tristesa perquè marxa un mite del barcelonisme".

El migcampista d'Arenys assegura que la motivació per divendres és màxima a la plantilla blaugrana. "Si guanyem divendres, de sis títols n'haurem aconseguit quatre. Els jugadors de l'Athletic estaran motivats, però no més que nosaltres. Estem molt il·lusionats i entregats".

Per tornar a recuperar el ritme de competició, Guardiola ha planificat una sessió d'entrenament diària fins divendres. Ahir l'equip es va entrenar a la tarda amb la novetat de Thiago, que va tornar a exercitar-se amb el grup després de recuperar-se d'un virus estomacal. A més, Alexis i Pinto ja van entrenar-se amb normalitat, tot i que encara no tenen l'alta mèdica. Avui i demà, el primer equip s'entrenarà a les 11 del migdia. Dijous els blaugranes s'entrenaran novament a la tarda (19 hores).

Presenten les noves samarretes

Avui, a les 12 del migdia, el Barça, juntament amb Nike, la marca de roba esportiva del club blaugrana, presentaran al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba) les noves samarretes -la primera i segona equipació, a més de la roba d'entrenament- per a la temporada 2012/2013. A internet ja es van veure fa uns quants mesos dues imatges del que podrien ser els nous dissenys: la primera equipació mantindria els colors blau i grana però estarien difuminats, mentre que la segona samarreta seria groga i taronja, deixant de banda l'equipació negra d'aquesta temporada.

Després que ahir a la tarda es filtrés una nova imatge de la possible segona equipació, els seguidors blaugranes van criticar a les xarxes socials el possible nou disseny perquè creuen que té similituds amb la bandera espanyola.

stats