Natació
Esports 04/08/2013

Mireia Belmonte guanya la medalla de plata als 400 metres estils

La nedadora badalonina ha finalitzat segona en una final que ha guanyat l'hongaresa Katinka Hosszu (4:29,41). El bronze ha estat per a la nord-americana Elisabeth Beisel

Martí Molina
1 min
Mireia Belmonte, celebra la medalla de plata guanyada en la final dels 400 metres estils del Mundial de Barcelona / EFE

BarcelonaMireia Belmonte ha aconseguit aquest diumenge la seva tercera medalla al Mundial de Natació de Barcelona. La badalonina ha finalitzat segona a la final dels 400 metres estils, només per darrera de la gran favorita, l'hongaresa Katinka Hosszu. El bronze ha estat per a la nord-americana Elisabeth Beisel.

Després de fer un bon primer parcial, la nedadora catalana només ha patit en el tram d'esquena (el segon) quan ha passat de la segona a la quarta posició. Però als dos últims (braça i, sobretot, crol) ha nedat més que ràpid i ha remuntat per tornar-se a situar segona. Al final ha aturat el cronòmetre amb un temps de 4 minuts, 31 segons i 21 centèsimes.

La vencedora, l'hongaresa Hosszu, ha nedat durant bona part de la prova per sota del rècord del Món, tot i que al final ha acabat un segon més lenta. La medallista d'or ha fet un temps de 4:29, 41. Mentre que Beisel, medalla de bronze, ha aconseguit un temps de 4:31,69.

És la tercera medalla per a Belmonte en aquest Mundial, després del bronze als 200 estils i la plata als 200 papallona.

stats