Natació
Esports 03/08/2013

Mireia Belmonte queda cinquena als 800 lliures i Ledecky bat el rècord del món

La nedadora badalonina ha completat la distància amb 8:21:89, mentre que la nord-americana Katie Ledecky ha establert una nova plusmarca amb 8:13:86

Martí Molina
1 min
Mireia Belmonte, abans de nedar els 800 lliures

BarcelonaMireia Belmonte no ha pogut repetir la medalla de plata que va guanyar als Jocs de Londres ara fa un any a la prova dels 800 lliures. Aquest dissabte ha acabat cinquena a la final del Mundial de Barcelona, en una prova en què la nord-americana Katie Ledecky ha establert una nova plusmarca mundial amb 8:13:86. La danesa Lotte Friis ha aconseguit la plata, mentre que el bronze se l'ha penjat la neozelandesa Laurent Boyle.

La badalonina, que ha reconegut estar "cansada" per les moltes proves que ha fet en aquest Mundial, ha fet una bona sortida però de seguida ha quedat despenjada de la lluita pel podi. Als primers 50 metres era quarta, però mica en mica s'ha anat desinflant i ha acabat sent cinquena a la resta de parcials. Belmonte ha intentat un canvi de ritme a l'equador de la prova, però entre l'esforç físic acumulat i la rapidesa de les rivals, li ha estat impossible atrapar-les. Al final, ha aturat el cronòmetre en 8:21:89, poc més de tres segons que a la sèrie prèvia.

stats