LLIGA DE CAMPIONS
Esports 21/02/2013

Milan i Porto, els únics que guanyen com a locals

Nuria García

Barcelona.El Milan i el Porto han estat els únics equips que han aconseguit guanyar com a locals els partits d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El triomf dels italians davant del Barça (2-0) i la victòria per la mínima dels portuguesos davant del Màlaga fan que el Milan i el Porto siguin els únics equips que jugaran la tornada a domicili amb el marcador favorable, ja que ni el Celtic ni el València ni el Xakhtar ni el Reial Madrid ni l'Arsenal van aconseguir aprofitar el factor camp a favor en el partit d'anada.

Tampoc ho va aconseguir ahir el Galatasaray, en l'altre partit del dia a més del del Barça. El conjunt turc va empatar contra el Schalke 04 (1-1) en un partit vibrant i amb moltes ocasions dels dos conjunts. Burak Yilmaz va avançar el Galatasaray amb un potent xut després d'una assistència d'Inan. L'equip turc va seguir pressionant i novament Yilmaz va fer lluir-se el porter dels alemanys, Hildebrand, (minut 38) abans que, quan s'estava a punt d'arribar al descans, Jones fes l'empat. El davanter dels alemanys va culminar una gran contra amb un fort xut després d'una passada de Farfán. Al segon temps la intensitat va baixar i, tot i que el Schalke va generar perill, el marcador no es va tornar a moure.