Ciclisme
Esports 29/08/2013

Michael Morkov guanya una etapa cruel de la Vuelta

L'alemany Tony Martin (Omega Pharma-Quick Step) és caçat a 25 metres de la meta de Càceres després de tota la etapa escapat en solitari

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaEl campió danès, l'exciclista en pista Michael Morkov (Saxo-Tinkoff), ha guanyat la sisena etapa de la Vuelta a Espanya en un estrany esprint a Càceres. Morkov ha superat l'argentí Max Richeze, segon per segon dia consecutiu, i Fabian Cancellara, el protagonista de l'últim quilòmetre.

La crueltat de l'arribada l'ha protagonitzat l'alemany Tony Martin (Omega Pharma-Quick Step), que ha estat escapat en solitari des del primer moment de l'etapa. El doble campió del món de contrarellotge ha resistit de forma magistral en els últims quilòmetres (només tenia uns 20 segons d'avantatge i el pilot no era capaç d'acostar-s'hi), fins que el seu gran rival en el pròxim mundial de contrarellotge, Cancellara, ha arrencat de forma decisiva buscant l'etapa.

L'esprint, molt desorganitzat i sense els equips habituals, l'ha guanyat Morkov, mentre que Martin ha estat atrapat a tan sols 25 metres de meta. La classificació general no ha patit cap canvi.

Vuelta a Espanya, sisena etapa (Guijuelo – Càceres, 175 km):

1r Michael Morkov (Saxo-Tinkoff) 3h 54' 15”

2n Maximiliano Richeze (Lampre-Merida) m.t.

3r Fabian Cancellara (RadioShack) m.t.

4t Tyler Farrar (Garmin-Sharp) m.t.

5è Juan Antonio Flecha (Vacansoleil-DCM) m.t.

Classificació general provisional:

1r Vincenzo Nibali (Astana) 22h 38' 07"


2n Chris Horner (RadioShack) a 3"


3r Nicholas Roche (Saxo-Tinkoff) a 8"


4t Haimar Zubeldia (RadioShack) a 16"


5è Alejandro Valverde (Movistar) a 21"
 (...)

16è Joaquim Rodríguez (Katiuixa) a 53"

stats