LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/04/2012

Messi no trenca la seva sequera contra el Chelsea

à.g.
1 min

BARCELONA.Leo Messi, el jugador entestat a superar tots els rècords possibles al futbol, segueix sense poder anotar un gol contra el Chelsea. El davanter argentí encara no ha pogut superar la porteria anglesa en cap dels set enfrontaments que ha disputat fins ara.

La primera vegada que Leo Messi va jugar contra el Chelsea va ser en la temporada 2005-2006, als vuitens de final de la Lliga de Campions. El Barça va guanyar a Stamford Bridge (1-2) i l'argentí va rebre una entrada al còrner d'Asier del Horno, que va significar la vermella per al defensa blue . José Mourinho, que aleshores era l'entrenador dels anglesos, va fer popular la frase "teatre del bo", referint-se a Messi. A la tornada el Barça va empatar a un i va superar l'eliminatòria en l'any en què els blaugranes es coronarien campions de la Lliga de Campions superant l'Arsenal a París (2-1).

Leo Messi no va disposar ahir a Stamford Bridge de gaires oportunitats bones per marcar, tot i que ho va intentar, tant conduint la pilota des de lluny com amb perillosos llançaments de falta directa contra la porteria de Petr Cech, el porter del Chelsea.

stats