Barça
Esports 04/08/2013

Messi, Xavi, Iniesta i Piqué, rebuts per Benjamín Netanyahu en una visita a nens malalts

El primer ministre israelià i la seva dona, Sara, han rebut els blaugranes a Kfar Hamacabiá, on han estat una estona amb nens malalts de càncer

Efe
1 min

Tel AvivUna representació dels jugadors del Barça ha mantingut aquest diumenge una breu trobada amb nens malalts de càncer a la localitat de Ramat Gan, pròxima a Tel Aviv, on molts dels menors han complert un somni i han oblidat per uns minuts la seva malaltia.

La comitiva l'integraven Messi, Xavi, Iniesta i Piqué, que han estat rebuts a Kfar Hamacabiá, lloc on s'ha fet l'acte, pel primer ministre israelià, Benjamín Netanyahu, i la seva dona, Sara.

Els jugadors del conjunt blaugrana han signat algun autògraf, s'han fotografiat amb els menors i han pogut fer uns tocs de pilota envoltats de membres del dispositiu de seguretat, curiosos i seguidors. "Aquest és un dia per a ells (els nens). Quines esperances els donen!", ha comentat Netanyahu a un canal esportiu local, vestit amb una samarreta blava i un pantaló de xandall.

La seva dona Sara ha dit que aquest tipus d'iniciatives "transmeten una gran esperança i forces per continuar" i ha recordat que la majoria dels nens "es troben entre tractament i tractament".

stats