MUNDIAL 2018
Esports 06/10/2017

L'Argentina punxa a casa amb el Perú i podria quedar fora del Mundial (0-0)

El Brasil de Paulinho (0-0) i l'Uruguai de Luis Suárez (0-0) empaten en la jornada sud-americana

T.p.
Messi, en acció contra els peruans

BarcelonaLa selecció argentina s'ha complicat molt la classificació per al proper Mundial. Quan falta una sola jornada, l'equip de Jorge Sampaoli ocupa la sisena posició al seu grup, fet que els deixaria fora del Mundial, ja que els quatre primers es classifiquen directament, i el cinquè jugarà contra Nova Zelanda un 'play-off' final. L'Argentina ha empatat sense gols a casa contra el Perú (0-0). En el primer partit oficial de Messi a La Bombonera, l'estadi del Boca Juniors, l'equip de Jorge Sampaoli no ha pogut amb uns peruans disciplinats en defensa, malgrat que han patit unes quantes baixes. Benedetto, titular per davant d'Icardi i Dybala, i Messi han gaudit de les millors ocasions locals, però Farfan també hauria pogut marcar per als peruans.

Just falta una jornada i l'Uruguai ja està virtualment classificat després d'empatar sense gols a Veneçuela. L'Uruguai de Suárez té 28 punts. Amb 26 punts hi ha Xile, després de derrotar l'Equador per 2-1 i patir, amb un gol d'Alexis als 86 minuts. També suma 26 punts una Colòmbia que guanyava per 1-0 als 85 minuts, però ha perdut a casa amb el Paraguai (1-2), amb gol de Sanabria als 92 minuts. El Perú és cinquè amb 25 punts, tants com l'Argentina. A la darrera jornada, aquest 11 d'octubre, l'Argentina visita un Equador ja eliminat i necessita que punxi Xile (juga al Brasil). Si l'Argentina guanya, seria com a mínim a la repesca, ja que dos rivals, el Perú i Colòmbia, juguen entre ells. El Paraguai, amb 24 punts, encara té mínimes opcions. Rep a Veneçuela i necessita una ensopegada argentina i xilena.

L'Uruguai s'apropa al Mundial

La jornada de partits de classificació per a la competició de Rússia 2018 s'ha completat amb les victòries de Xile contra l'Equador (2-1), Paraguai a Colòmbia (1-2) i l'empat de l'Uruguai (Veneçuela, 0-0) i del Brasil de Paulinho (Bolívia, 0-0). La 'canarinha' ja té el bitllet per al Mundial i l'equip del jugador del Barça Luis Suárez s'hi apropa. Només una carambola els deixaria fora de la repesca.