Apunts blaugranes
Esports 21/07/2011

Mercat blaugrana

2 min
Mercat blaugrana

El representant del davanter xilè Alexis Sánchez, Fernando Felicevich, va arribar ahir a la tarda a Barcelona per tancar les negociacions amb el Barça perquè Alexis sigui jugador blaugrana. En el moment que arribava a Barcelona, el representant del xilè no va voler fer declaracions. Tot i això, en poques paraules va dir moltes coses. "No puc dir res, però falta molt poc", van ser les paraules de Felicevich tot just baixar de l'avió a l'aeroport del Prat i abans de dirigir-se a l'hotel en què s'allotja.

El fill del propietari de l'Udinese, Gino Pozzo, va arribar a Barcelona la matinada de dimarts a dimecres, també amb la intenció de tancar un acord que fa dies que està a punt. Només aterrar a Barcelona, Pozzo no va tenir cap problema a l'hora d'afirmar que "l'acord per Alexis és total". Ara, amb totes les peces de la negociació presents -el Barça, Alexis i l'Udinese-, el fitxatge d'Alexis pel Barça sembla més a prop que mai.

Ara que les tres parts ja són a Barcelona, tots podran arribar a un acord amb més facilitat. Un dels requisits per tancar el traspàs d'Alexis al Barça era que es reunissin les tres parts implicades -el Barça, Alexis Sánchez (el seu representant) i l'Udinese- cara a cara. Així doncs, tot indica que avui es podria arribar a un acord perquè Alexis sigui la primera incorporació del Barça 2011-12. En principi, el Barça pagaria per Alexis uns 26 milions d'euros fixos més 11 o 12 de variables. La negativa de Thiago i de Jeffren a entrar dins l'operació pel davanter xilè va provocar que el club blaugrana hagués d'apujar la quantitat de diners que pagarà per Alexis, una de les peticions de Pep Guardiola.

L'arribada d'Alexis Sánchez implica que Bojan Krkic se'n vagi al Roma. Ja fa dies que el club italià i el davanter de Linyola van arribar a un acord, però fins que el Barça no faci oficial el fitxatge d'Alexis, Bojan no se n'anirà al Roma. Així, si com sembla avui es fa oficial el fitxatge del davanter xilè, Bojan podrà viatjar a Itàlia per incorporar-se al seu nou equip. Precisament ahir, el representant del de Linyola i Bojan -que s'entrena a Bellpuig pel seu compte, amb permís del club- van ser a Barcelona enllestint uns papers que s'havien d'enviar al club italià per acabar de tancar el fitxatge per a l'equip de Luis Enrique.

stats