Moto3
Esports 31/08/2013

Maverick Viñales aconsegueix la 'pole' a Silverstone

El pilot català aconsegueix la seva segona 'pole' de la temporada, amb dues dècimes d'avantatge respecte al català Álex Rins. Lluís Salom completa la primera fila de la graella

Martí Molina
1 min

BarcelonaMaverick Viñales ha aconseguit aquest dissabte la 'pole position' al Gran Premi de la Gran Bretanya de Moto3. El pilot català ha estat el més ràpid amb un temps de 2:13.507, gairebé dues dècimes menys que Álex Rins -segon- i a quatre dècimes de Lluís Salom, tercer.

El pilot de Roses ha aconseguit la seva segona 'pole' de la temporada amb solvència. Ha imposat el seu ritme des de bon principi i ha aconseguit un cronòmetre inabastable per a la resta de pilots. Viñales tenia gairebé mig segon de marge a falta de cinc minuts, i Rins i Salom han intentat recuperar temps, però tan sols s'han pogut acostar una mica. Rins ha quedat a 192 mil·lèsimes, mentre que Salom ha finalitzat a 441 mil·lèsimes del 'poleman'.

La resta de pilots ja han quedat a més d'un segon, fet que demostra que Viñales, Rins i Salom són a hores d'ara els tres pilots que estan més en forma a la categoria petita del Mundial de motociclisme. Àlex Márquez ha estat sisè, i Isaac Viñales, setè, al circuit britànic de Silverstone.

stats