FUTBOL
Esports 21/06/2013

Mathieu renova amb el València fins al 2017

D'aquesta manera s'acaben els rumors sobre un possible traspàs del francès al Barça

Efe
1 min
Mathieu supera Sanabria.

ValènciaEl francès Jeremy Mathieu ha signat aquest divendres la renovació amb el València per tres temporades més, per la qual cosa el seu contracte, que finalitzava aquesta temporada, s'estendrà fins al 30 de juny de l'any 2017. D'aquesta manera, s'ha posat fi a unes negociacions que es van iniciar fa uns mesos i s'acaben els rumors sobre un possible traspàs del francès al Barça.

El nou president del club valencià, Amadeo Salvo, ja havia manifestat interès per renovar al jugador, de 29 anys, perquè es converteixi en una de les peces clau per al nou projecte valencianista que dirigirà el tècnic serbi Miroslav Djukic.

Mathieu ha arribat aquest divendres al matí a les oficines del club –al voltant de dos quarts de dues– i al cap d'una hora abandonava les oficines en reconèixer que renovaria pel club, encara que no ha sigut fins a la tarda quan, acompanyat del seu representant Alex Bonnot, ha signat el seu nou contracte, tal com reconeixia a la sortida de les oficines en afirmar: "estic molt content, ja està tot fet, he renovat pel València".

Precisament el jugador francès ha estat un dels futbolistes que el club ha triat per presentar aquest divendres a la nit a Mestalla davant l'afició la nova equipació del València per a la temporada que ve.

stats