Esports 17/05/2012

Mascherano: "Pep és l'entrenador que més m'ha marcat"

L.v.
2 min
Mascherano va elogiar el tècnic Pep Guardiola.

BARCELONA.El jugador del Barça Javier Mascherano va parlar ahir en roda de premsa. El futbolista argentí va dir la seva sobre la marxa de Guardiola i va assegurar: "El Pep deixa una etapa única al club: l'etapa més exitosa d'aquest club s'ha viscut amb Guardiola a la banqueta. I deixa un planter que encara té molt de futur, gent jove i amb ganes i gent amb experiència que han de guiar els més joves".

Segons Mascherano el de Santpedor és l'entrenador que més l'ha marcat. Per la seva manera de veure el futbol, pel seu lideratge, per com afronta cada partit i per com viu aquesta professió. "És un entrenador que viu la seva professió les 24 hores". Tot i així, el jugador entén la decisió de Guardiola de deixar la banqueta. "No es pot deixar de banda la família i les persones estimades", va afirmar.

El migcampista argentí també va parlar del tècnic de l'Athletic. "Bielsa em va donar la possibilitat de jugar a la selecció argentina. Això ho guardo com un record meravellós. Com a entrenador, sempre sap fer sortir el 100% de cada jugador. Segons el blaugrana, entre el seu entrenador i Marcelo Bielsa hi ha més similituds que diferències: "Sempre pensen en la porteria rival abans que en la pròpia porteria. I mai deixen de banda els seus pensaments". L'única diferència que va destacar és que Guardiola és "una mica més pròxim al jugador" que Bielsa.

Finalment va parlar de Messi i la Pilota d'Or. "Per amistat i perquè crec que és el que és, Leo el mereix": així de convençut es va mostrar Mascherano a l'hora d'atribuir el premi. Sobre les declaracions de Mourinho, el migcampista blaugrana va dir que ell no les valorava. Malgrat això, va comentar: "L'any passat sí que valien els 46 i aquest any els 50 de Messi no valen per a res". "Gràcies als gols de Messi hem guanyat la Supercopa d'Espanya, la Supercopa d'Europa i el Mundial de Clubs", va afegir.

stats