Esports 04/06/2013

Martí i Cerdà participen en l'homenatge a Dani Jarque

Martí Molina
1 min

Cornellà De Llobregat.Era un partit de futbol, però el menys important era el resultat. L'estadi de Cornellà-El Prat va ser l'escenari per homenatjar Dani Jarque, el desaparegut capità de l'Espanyol. Més de noranta minuts de record i emoció en memòria del futbolista que va morir sobtadament l'estiu de 2009. En aquest sentit reconeixement, el Mallorca també hi va voler participar i Pep Lluís Martí i el conseller i apoderat de l'entitat, Biel Cerdà, hi foren presents.

Ahir tot girava entorn del número 21, el dorsal que lluïa Jarque a la camiseta i que ha esdevingut un símbol més del club des de la desaparició del jugador. Els futbolistes que van sortir a la gespa, un combinat de la Lliga liderat per Andrés Iniesta contra jugadors actuals i antics de l'Espanyol, el duien a l'esquena, i l'enfrontament es va aturar just en aquest minut per continuar l'homenatge.

Els seguidors que van desplaçar-se fins al camp (18.310) van estar pendents de la pilota, però sobretot de recordar el seu capità. L'home, format al planter del club, va debutar amb l'Espanyol el 2002 i va ser escollit capità el 2009, poc abans de finar.

stats