MOTOR
Esports 15/08/2013

Marc Márquez: "Lorenzo i Pedrosa són els que han de lluitar pel títol, jo sóc el novell"

El català creu que els seus dos rivals poden lluitar per guanyar el proper Gran Premi

Efe
1 min
Marc Márquez a Laguna Seca

IndianapolisEl català Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), líder de la classificació provisional del mundial de MotoGP, torna amb moltes ganes d'afrontar la segona part del campionat, que comença aquest cap de setmana amb el Gran Premi d'Indianapolis, si bé es treu una mica de pressió per aquesta situació en afirmar que ell és "el principiant".

Márquez es va expressar així, després de ser preguntat per les condicions en què es trobaran tant Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V), com Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1), arran de les seves lesions de clavícula. "Lògicament ells dos són els que han de lluitar pel títol, jo sóc el novell, però és clar que jo lluitaré per intentar-ho", va dir. "Ells tenen la pressió i també són molt professionals, amb la qual cosa és lògic pensar que lluitaran, com ho van fer l'any passat fins a l'últim moment, pel títol, i encara queden nou curses per fer, la meitat de campionat", ha recalcat.

Pel que fa a les condicions en què arribaran Lorenzo i Pedrosa, el pilot de Repsol es va sincerar en comentar amb un somriure: "Diuen que sí i que no, que sí i que no, però jo crec que sí, però ja es veurà a partir de demà a la pista. Jo crec que aquí, si no estan al cent per cent al principi diumenge, lluitaran al màxim".

stats