NBA: 'PLAY-OFF'
Esports 18/04/2011

Marc se'n surt i fa història amb els Grizzlies

David Jover
2 min
Marc Gasol va fer ahir un pas més en la seva carrera.

Barcelona.Marc Gasol va disputar anit el seu primer partit de play-off a San Antonio. Podria ser una dada qualsevol, però té història. El seu germà Pau, set anys abans, va jugar el seu primer matx de post-temporada a la ciutat de Texas i amb el mateix equip, els Memphis Grizzlies.

La temporada 2003-2004 elss Grizzlies van aconseguir la fita de disputar els play-off per primera vegada en la seva curta història -l'equip es va formar a Vancouver el 1995- liderats per un jove Pau Gasol. L'aler pivot de Sant Boi va fer molta feina, però en va deixar una de pendent, guanyar el primer partit de play-off de la història dels Grizzlies.

Els dotze partits que va jugar amb la franquícia de Tennessee van acabar en derrota i, ara, Marc Gasol ha canviat el rumb de l'equip i forma part del grup de jugadors que passarà al llibre dels rècords gràcies a haver guanyat el primer matx de play-off de la història dels Memphis Grizzlies.

L'AT&T Center de San Antonio va veure com els Grizzlies van fer un gran partit i van vèncer per un ajustat 98-101. El mitjà dels Gasol va tenir una actuació estel·lar sota el cèrcol i va aconseguir 24 punts i nou rebots que van ser decisius per sumar el primer triomf de la sèrie, que es disputa al millor de set partits.

El millor acompanyant de Marc a la zona va ser Zach Randolph, que va anotar 25 punts i va capturar 14 rebots. La baixa de Ginobili va pesar molt en el bàndol texà, que va tenir en Tim Duncan el seu millor home.

Derrota dels Lakers

El Lakers de Pau Gasol han protagonitzat la sorpresa negativa en caure contra els New Orleans Hornets per 100-109.

stats