RAL·LIS
Esports 20/06/2013

Marc Coma guanya una etapa del Desafío Ruta 40 marcada per la mort de Nicolás Rojas

En motos, el català és cinquè a la classificació general mentre que en cotxes, Nani Roma ha acabat l'etapa segon i lidera la general

Efe
1 min
Marc Coma, durant el Desafío Ruta 40

BarcelonaMarc Coma (KTM) ha guanyat la quarta etapa de la prova argentina Desafío Ruta 40 en la categoria de motos, en una jornada tràgica per la mort en un accident de l'argentí Nicolás Rojas, mentre que, en cotxes, Nani Roma ha estat segon però es manté al capdavant de la classificació general.

La mort del pilot argentí Nicolás Rojas, que ha perdut la vida per "un fort impacte" després d'haver sortit de la pista, ha marcat la quarta etapa de la cursa.

La victòria en l'etapa ha correspost a Coma, que s'ha refet després de perdre més de 18 minuts en la jornada d'aquest dimecres i ha demostrat aquest dijous el seu domini a les dunes i en la navegació en el pas pel desert de Fiambalá per arribar primer a la meta de Chilecito, per davant del nord-americà Kurt Caselli (KTM), segon a 1:50, i del francès David Casteu (Yamaha), tercer a 3:36.

El triomf revitalitza les seves opcions a la classificació general, en què ha avançat fins al cinquè lloc, a 3:17 del portuguès Helder Rodrigues (Honda), que ha recuperat el liderat.

En cotxes, Nani Roma (Mini) domina el Desafío Ruta 40. Amb la penalització de 15 minuts comunicada la passada matinada a l'argentí Orlando Terranova (Mini) a la tercera etapa, el català ha aguantat aquest dijous al capdavant de la classificació general amb un segon lloc en el recorregut, superat només per Terranova.

Roma, que ha acabat avui a 3:22, domina en el global de la prova amb 4:08 d'avantatge sobre el pilot argentí, segon.

Aquest divendres es disputarà la cinquena i penúltima etapa entre Chilecito i San Juan, amb un recorregut de 781,66 quilòmetres, 455,74 dels quals cronometrats.

stats