Esports 01/06/2013

Sense miracle, a Segona

El Mallorca guanya el Valladolid (4-2), però confirma el descens a Segona Divisió després de 16 temporades a la màxima categoria

Sebastià Sabater
1 min

PalmaEl Mallorca necessitava un miracle per mantenir la categoria a Primera Divisió i el miracle no ha arribat. Ha estat molt a prop,; tant, que només un gol ha trencat als mallorquinistes la possibilitat de continuar un any més a Primera Divisió. El gol que ha marcat la diferència no ha estat a Son Moix, sinó a Balaídos, el que ha anotat Nacho Insa a l'Espanyol per al Celta de Vigo, l'equip que finalment s'ha salvat del descens gràcies a les derrotes del Deportivo i del Saragossa, conjunts que acompanyaran el Mallorca en el camí a Segona.

L'equip de Manzano ha fet el que li corresponia: vèncer el Valladolid (4-2) i esperar una carambola impossible. El gol inicial d'Alfaro (min.16) feia creure a la graderia en la salvació, però tan aviat com l'afició del Mallorca ha cantat la diana, arribaven notícies del gol del Celta davant l'Espanyol. La salvació era més enfora. Ni tan sols la diana de la Reial Societat al camp del Deportivo (0-1) i les que vindrien de l'Atlètic de Madrid a La Romareda (1-3) han aconseguit fer esclatar Son Moix, que ha acabat en llàgrimes per al retorn a Segona Divisió, marcat per una temporada de despropòsits, en què l'equip ha deixat escapar moltes oportunitats per aferrar-se a Primera.

stats