PRIMERA DIVISIÓ
Esports 05/12/2011

El Mallorca esgarrapa un punt contra l'Athletic

Ara

BARCELONA.El Mallorca, tot i que encara està només dos punts per sobre del descens, respira alleugerit després de sumar un punt contra l'Athletic en el retrobament de Caparrós contra el seu exequip. Álvaro, al minut 2 de partit, va avançar els locals, però Amorebieta va aconseguir fer l'empat al minut 48.

En el partit jugat al matí, l'Atlètic de Madrid va guanyar còmodament el Rayo Vallecano, per 3-1, en un bon partit dels homes de Gregorio Manzano. Gabi va obrir el marcador al minut 25 i la sentència va arribar al tram final de partit, gràcies a un gol de Falcao al 74. Al temps afegit, Salvio va fer el 3-0 i Gabi, en pròpia porteria, va fer el gol del Rayo.

A Anoeta, la Reial Societat s'allunya dels llocs de descens en vèncer 3-2 el Màlaga, després de remuntar en els últims tres minuts de partit, amb gols de Vela i Ifrán. Demichelis, en pròpia porteria, havia avançat els locals, mentre que els gols dels andalusos els van fer Rondón i Seba Fernández.

A l'Osasuna-Betis (2-1), un gol al minut 93 de l'iranià Nekounam deixa Pepe Mel a la corda fluixa, amb el seu Betis 16è a un punt del descens. Després d'haver sumat només un empat en les últimes jornades i de caure derrotat al Reyno de Navarra, el tècnic bètic, que ahir va intentar no perdre sortint amb cinc defenses, podria ser destituït.

Aquest vespre a les 21 h tanquen la jornada el Sevilla i el Getafe.