Esports 05/03/2017

El Mallorca deixa dos punts a Múrcia (1-1)

Un penal a deu minuts del final ha servit per neutralitzar el gol inicial de Raillo

El Mallorca deixa dos punts a Múrica (1-1)

PalmaEl Mallorca va perdre dos punts a La Condomina després d'empatar a 1 davant de l'UCAM Múrcia en un partit en el qual ha estat millor, però en el qual li va faltar certificar la seva superioritat davant un rival que no es va donar per vençut i va igualar el duel amb un penal més que dubtós en el tram final. Dos punts perduts més, una jornada menys.

Aquest duel per la permanència va tenir més emoció que bon futbol i el tercer enfrontament de la temporada entre ambdós equips -també es van creuar en la Copa del Rei- va acabar amb una igualada que no serveix de res a un Mallorca que després de la derrota contra el Tenerife volia reaccionar.

I durant bona part de la primera part ho va fer. Va aconseguir les regnes del duel i va començar a mostrar les seves armes ofensives.

Després d'una rematada desviada per part de Juan Domínguez, va arribar el 0-1. Raillo va saber rematar a la perfecció un córner servit per Juan Culio. El Mallorca estava còmode. Gaudia d'ocasions, com les d'Ansotegi, Brandon i Juan Domínguez, i el Múrcia era inoperant en atac.

Els canvis efectuats en el descans per l'entrenador local, Francisco Rodríguez, no donaren el fruit esperat. El Mallorca veia passar els minuts sense ensurts. La situació estava sota control. Fins que es va a arribar al minut 80.

L'àrbitre va interpretar que Biel Company agafava per darrere Natalio i va decretar penal. A les imatges sembla que el davanter murcià es deixa caure. Sigui com sigui, Mejía va fer pujar l'empat al marcador. El Mallorca continua en descens.