PRIMERA DIVISIÓ
Esports 12/06/2013

El Màlaga arriba a un acord amb el Fiorentina pel traspàs de Joaquin

L'extrem del Port de Santa Maria signarà per dues temporades, amb opció a una tercera, amb el club transalpí

Efe
1 min
Joaquin celebrant el gol contra el Borussia Dortmund

MàlagaEl Màlaga ha anunciat aquest dimecres que ha arribat a un acord amb el Fiorentina per traspassar el migcampista Joaquín Sánchez, a qui li quedava un any més de contracte.

El futbolista andalús es troba ja a la ciutat italiana de Florència, on serà sotmès als reconeixements mèdics pertinents i rubricarà la seva signatura amb el conjunt transalpí en un contracte per dues temporades i opció a una altra, segons han informat els mitjans italians.

Joaquín, que complirà 32 anys el proper 21 de juliol, va arribar al Màlaga l'estiu de l'any 2011, procedent del València. En les dues temporades que ha estat al club andalús, Joaquín ha disputat 68 partits i ha marcat 10 gols. Més enllà de les seves estadístiques, l'andalús ha recuperat la seva millor versió i ha recordat l'extrem que va despuntar en la seva etapa al Betis.

Des del club s'ha volgut agrair el rendiment mostrat per Joaquin aquestes dues temporades, i ha reconegut en un comunicat "la seva important aportació a la consecució de la classificació per a la Lliga de Campions, i la seva destacada actuació en la competició continental aquest any".

stats