LLIGA
Esports 28/01/2013

El Madrid voldria jugar el clàssic de Lliga el divendres 1 de març

Ara
1 min
Els operadors de televisió hauran de decidir.

BARCELONAEl Reial Madrid hauria demanat a la Lliga de Futbol Professional (LFP) avançar el partit de Lliga contra el Barça, al Santiago Bernabéu, al divendres 1 de març. Segons assegurava el diari As , els blancs volen tenir un dia més de descans per preparar el partit de Champions contra el Manchester United, l'anada dels vuitens de final de la competició.

L'enfrontament contra l'equip que entrena Alex Ferguson es disputarà el dimarts dia 5 de març, tal com es va establir en el sorteig del desembre. Una data fixa i inamovible que fa que el Reial Madrid tan sols tingui dos dies de recuperació entre el clàssic i el partit europeu. Amb aquest possible canvi, els blancs jugarien el divendres i tindrien un dia més de descans.

En tot cas, el canvi de la data d'aquest partit implicaria també haver de canviar un altre partit: el dimecres 27 de febrer el Barça juga la tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra els blancs al Camp Nou i, per tant, tant blaugranes com madridistes tindrien només un dia (el dijous 28) per preparar el partit de Lliga, també entre ells. D'aquesta manera, la tornada de la Copa s'hauria de disputar el dimarts 26, i passar al dissabte els partits de la 25a jornada de Lliga amb presència blaugrana i blanca: el Barça-Sevilla i el Deportivo-Reial Madrid.

stats