PRIMERA DIVISIÓ
Esports 28/01/2013

El Madrid venç el Getafe amb un 'hat trick' de Cristiano

Nuria García

BARCELONAEl Reial Madrid va desfer-se del Getafe (4-0) amb un gol de Sergio Ramos i tres de Cristiano Ronaldo. Mourinho va fer canvis pensant en el partit de Copa contra el Barça de dimecres i va deixar alguns titulars a la banqueta. El porter dels visitants, Moyà, va ser el culpable que els blancs marxessin als vestidors sense haver bellugat el marcador, però a la segona part el Madrid va sortir molt més concentrat i, a la sortida d'un córner, Sergio Ramos va fer el primer gol (minut 53). Un gol no exempt de polèmica, ja que la rematada de Ramos des de dins de l'àrea estava precedida per una falta de Carvalho a Moyà que l'àrbitre no va xiular. A partir del gol el Getafe es va desdibuixar i Cristiano va fer el segon (minut 61) culminant una contra. Tan sols tres minuts més tard novament Cristiano tornava a veure porteria. Di María va centrar des de l'esquerra i Cristiano, de cap al segon pal i lliure de marca, va tornar a marcar.

Sergio Ramos va salvar des de la mateixa línia de gol una rematada de Colunga des de la frontal de l'àrea just abans del 4-0. Cristiano va completar el seu hat trick de penal. Lopo va fer caure Modric a dins de l'àrea i el portuguès no va perdonar (minut 71) i va sentenciar el matx.