PRIMERA DIVISIÓ
Esports 05/02/2012

El Madrid és superior a un Getafe que reclama un penal (0-1)

Els de José Mourinho segueixen amb peu ferm a la Lliga i no mostren cap signe de feblesa al Coliseum Alfonso Pérez. El Getafe, que no va fer un gran partit, va reclamar un penal per mans de Pepe.

D.r. Jover
Sergio Ramos va completar un gran partit i va tenir el premi de poder marcar l'únic gol.

BARCELONAL'estadística de penals xiulats en contra del Reial Madrid segueix intacta: zero. I ahir n'hi va haver un de Pepe ben clar al minut 71 de partit, quan va desviar amb les mans un xut des de la frontal de l'àrea i per dissimular va fer teatre.

Si bé és cert que els de Mourinho van ser infinitament superiors al Getafe i van poder fer més de dos gols, també ho és que els blancs no reben un càstig en contra que sí que reben els seus rivals. En el primer temps, però, Ronaldo va reclamar un possible penal fet per Cata Díaz, que el va destorbar quan volia rematar una pilota.

Ahir el Madrid va ser molt superior. Sense pal·liatius. La superioritat que tenia el Barça la temporada passada sobre els rivals és la mateixa que mostren els blancs aquesta temporada. Colla els contraris i juga amb ells. Si vol córrer, ho fa. Si vol fer parets i posar pilotes a l'espai, també ho aconsegueix. I quan vol parar, adorm el partit.

Els de Mourinho van sortir agressius en un camp complicat, en què el vent va ser protagonista juntament amb el fred. El resultat d'ahir al Coliseum va ser curt i no va reflectir la superioritat del Madrid sobre el terreny de joc.

Özil posa el joc, Ramos el gol

Una setmana més, i acabarà sense ser novetat, l'alemany d'origen turc Mesut Özil va dirigir la nau blanca. Va donar criteri al mig del camp i va nodrir de pilotes els de dalt: Benzema -el millor ahir- i Cristiano Ronaldo, que ahir no van sucar.

I és que el primer i únic gol del Madrid el va fer Ramos en una jugada força habitual: centrada d'Özil que l'andalús va rematar de cap per situar el 0-1 al minut 18. Els de Mourinho van tenir més ocasions per augmentar la diferència en el primer temps, però Moyà ho va evitar en més de dues i tres ocasions. A més, Ronaldo va reclamar un penal de Cata Díaz al minut 15 de partit en una topada.

En el segon temps els blancs van atacar en més ocasions i van poder ampliar l'avantatge. El Getafe va arribar fins a l'àrea gran de Casillas sense superar-la diversos cops i en un xut de Diego Castro va reclamar un penal de Pepe per unes mans clares.

El Getafe, a part de la jugada del penal, no va inquietar Casillas i el Madrid va sumar tres punts allà on el Barça se'ls va deixar.