PRIMERA DIVISIÓ
Esports 25/09/2011

El Madrid fa un set al Rayo tot i un ensurt inicial

Tres gols en disset minuts del Reial Madrid en el segon temps van sentenciar un matx que no va ser gens fàcil per a un equip que va veure's per sota en el marcador als setze segons de partit.

David R. Jover
2 min
Cristiano Ronaldo va transformar dos penals que van ser el tercer i el sisè gol del Madrid.

Barcelona.El Reial Madrid no té un joc brillant, tampoc és pre ciós, però juga un futbol al contraatac totalment vàlid que li dóna molt bons resultats quan troba espais en la defensa de l'equip rival.

Ahir el Madrid va convertir en anècdota el gol inicial de Michu als setze segons de partit. Però no li va entrar la por tot i els tímids xiulets de l'afició, que es va imaginar el pitjor i ja tenia en ment imatges dels partits de València i Santander. A partir del minut 28 tot va canviar. Mourinho es va arriscar i va fer entrar a Mesut Özil en el lloc de Lass Diarra. L'entrada del migcampista alemany va dotar els blancs de més circulació de pilota i fins i tot va fer que Kaká entrés en joc i no semblés més perdut del que està.

En un contraatac en el minut 38 Cristiano va igualar el matx superant per sota les cames el porter Dani Giménez, que fins aleshores havia estat excels. Però en la primera part n'hi va haver més. Higuaín, en el temps afegit, va marcar el 2-1 en una jugada en possible fora de joc.

Disset minuts letals

I és que després de la represa els blancs no van tenir rival. El Rayo Vallecano, mitjançant el jove Lass i el veterà Movilla, va disposar de diverses ocasions, però el que va tenir l'encert i la capacitat de voler-ne més va ser el Madrid. El 3-1 va arribar després d'un penal sobre Kaká que va transformar Cristiano. Tres minuts després els de Vallecas van fer el 3-2, però va ser un miratge.

I és que en 17 minuts, del 66 al 83, el Madrid va ser intractable. Primer el jove Varane, de manera acrobàtica (66'); després Benzema, en el minut 72 amb una rematada dins l'àrea, i finalment Cristiano Ronaldo, un altre cop de penal (82'), van posar el 6-2 definitiu. No va ser el millor partit dels blancs però la golejada els va servir per refer-se dels últims mals resultats.

stats