Esports 16/03/2013

El Madrid s'alia amb la sort i jugarà amb el Galatasaray

Pol Frias
2 min
McManaman, la mà innocent  del sorteig.

BarcelonaEl Reial Madrid jugarà els quarts de final de la Champions contra el campió turc, el Galatasaray. Els blancs jugaran el partit d'anada de l'eliminatòria al Santiago Bernabéu el dimecres 3 d'abril i la tornada al nou estadi del Galatasaray, el TurkTelekom Arena. Una de les principals amenaces del Galatasaray és Burak Yilmaz, màxim golejador (8 gols) de la competició i una de les revelacions d'aquesta edició de la Lliga de Campions. A més, destaca la presència de Sneijder i Drogba, que han arribat al mercat d'hivern per reforçar l'equip de Fatih Terim. Precisament els dos jugadors van ser claus per a Mourinho quan el portuguès entrenava el Chelsea i l'Inter de Milà. El Galatasaray, després d'eliminar el Schalke, jugarà per cinquè cop els quarts de final de la Lliga de Campions.

El Màlaga, per la seva banda, s'enfrontarà a un Borussia Dortmund que, amb la Bundesliga ja perduda (és segon a 20 punts del Bayern Munich), centra totes les esperances d'aquesta temporada en la Champions. El conjunt entrenat per Jürgen Klupp ja va demostrar davant el Reial Madrid, en la fase de grups, que és un equip molt sòlid i que li agrada esperar els rivals al darrere i sortir ràpid al contracop. Lewandowski, Reus i Gotze formen una tripleta atacant que acostuma a ser letal per a les defenses rivals. Per contra, és un equip jove, sense gaire bagatge en competicions europees i que podria acusar el fet de saber-se favorit davant el Màlaga.

Finalment, el sorteig va aparellar el Bayern de Munic i el Juventus. Líders destacats de la Bundesliga i la Serie A, són dos dels equips més potents que hi ha actualment a Europa. I és que tot i que l'Arsenal va estar a prop de sorprendre els alemanys, el conjunt de Jupp Heynckes és un dels favorits per guanyar aquesta competició. Müller i Ribéry lideren un equip amb futbolistes bastant joves però que ja saben el que és disputar grans cites europees. En contra, però, tindran una Juve que, comandada pel veterà migcampista Andrea Pirlo, es va desfer amb contundència del Celtic de Glasgow als vuitens de final i cada vegada veu més a prop la final de Wembley. Una eliminatòria que, sens dubte, serà espectacular i que reforçarà molt l'equip que aconsegueixi classificar-se.

stats