PRIMERA DIVISIÓ
Esports 30/10/2011

El Madrid pateix a Anoeta però s'endú els tres punts

David R. Jover
1 min

Barcelona.Un gol de Gonzalo Higuaín en el minut nou de partit va decidir el partit entre la Reial Societat i el Reial Madrid a l'estadi d'Anoeta (0-1). El conjunt basc, però, va merèixer almenys un punt, ja que en el segon temps va ser força superior a un Madrid fos físicament. El jove francès Antoine Griezmann va tenir una de les ocasions més clares amb un xut creuat que va obligar Iker Casillas a enviar la pilota a còrner. Però com acostuma a passar, el Madrid va aguantar el tipus en defensa tot i alguna mala decisió i va saber patir per sumar tres punts que el deixen com a líder en solitari -25 punts- a falta que el Llevant jugui aquesta tarda el seu partit.

Ahir, a Sant Sebastià, Mourinho va decidir deixar a la banqueta a Kaka, que en les últimes jornades havia estat excels, per donar un altre cop entrada a Ozil, que va estar gris.

El gol, però, quan no és cosa de Ronaldo és propietat del Pipita Higuaín, que amb una gran desmarcada va marcar l'únic gol del partit que després va significar el triomf del conjunt blanc. És el desè gol del davanter argentí a la Lliga i se situa a tres del seu compatriota Leo Messi, que en du 13.

stats