LLIGA DE CAMPIONS
Esports 25/04/2012

El Madrid haurà de remuntar per ser a la final després de deu anys

Luana Valls
2 min
Pepe, Cristiano Ronaldo i Di María durant l'entrenament d'ahir el matí al Bernabéu.

Fa deu anys que el Madrid no arriba a una final de la Lliga de Campions. L'any 2002 va ser l'últim que el club blanc va sortir victoriós en aquesta competició aconseguint la seva novena Copa d'Europa. Aquest any els blancs esperen poder superar el Bayern (20.45 h, TV3) de la mà de Mourinho i remuntar el 2-1 que els alemanys van aconseguir a l'Allianz Arena per poder optar a una nova final.

Obligat per la UEFA, Mourinho va sortir a parlar en roda de premsa, tot i que aquest cop se'l va veure més calmat i amb més ganes de parlar. El primer que va voler deixar clar el portuguès és que veu el seu equip amb ganes i amb opcions de remuntar. "Veig el grup tranquil. No m'agrada que estiguin sense emoció però tampoc els vull gaire emocionats. Estan al punt, com han d'estar", va assegurar. En preguntar-li sobre el Barça-Chelsea el tècnic blanc no va amagar les seves preferències: "No seré hipòcrita, no me n'amago: vull que la sort ajudi el Chelsea a passar. Si fos l'Arsenal o el Milan em seria igual, però amb el Chelsea no".

El somni europeu

Mourinho és molt conscient de la importància d'aquest partit: "És una final anticipada", comentava. Tot i així, va assegurar que creu en el seu equip i que aconseguirà jugar "equilibrat". Per a aquest partit, quatre jugadors del Madrid estan amenaçats de sanció. Sobre aquest fet el portuguès va comentar que espera que "l'àrbitre xiuli amb sentit comú i només tregui targeta groga a les accions de grogues clares, i que s'estalviï les grogues petitetes".

Mourinho també va haver de respondre sobre el partit contra el Barça i va assegurar que "la victòria al Camp Nou no significa res si finalment no es guanya la Lliga". Sobre la seva renovació el tècnic blanc va dir: "Falta un mes i podem guanyar dos títols, un o cap. Aquesta és l'emoció que m'agrada i que m'ha fet més blancs els cabells. Ja veurem què fem quan acabi la temporada".

El Madrid sap les ganes que té l'afició blanca d'aconseguir la décima i Mourinho va comentar: "No és la meva primera semifinal de la Champions i aquesta és la meva funció, donar-los calma i confiança abans d'un partit així". Per aconseguir la victòria Mourinho no farà grans canvis en l'alineació. L'única possible variació pot ser l'entrada del brasiler Marcelo per Coentrao.

stats