Esports 19/02/2012

El Madrid goleja un Racing amb 10 homes (4-0)

Martí Molina
Cristiano Ronaldo va fer el primer gol del Madrid.

BARCELONA.El Reial Madrid segueix fort i va golejar el Racing per 4-0 en un partit que va quedar vist per a sentència al primer temps, quan els visitants es van quedar amb 10 per la rigorosa expulsió de Cisma per doble groga als 39 minuts. Cristiano Ronaldo i Benzema, aquest últim en posició dubtosa, van fer els dos primers gols del líder durant els primers 45 minuts.

A la segona part el Madrid va dedicar-se a buscar la golejada davant d'un Racing ordenat. El tercer gol no va arribar fins als 72 minuts, amb un preciós xut de Di María. En els últims instants del partit, Benzema va tancar la festa del líder amb el quart gol. En espera del partit del Barça d'avui, el Madrid lidera la classificació amb 13 punts. L'anècdota de l'enfrontament es va produir al minut 25 del segon temps, quan uns focus de l'estadi es van apagar i van fer-ne perillar la celebració.