Esports 21/12/2011

El Madrid es distreu amb la Ponferradina (5-1)

Pepe, que va exercir de capità, Khedira i Callejón.

BARCELONA.El Reial Madrid va superar sense dificultats la Ponferradina (5-1) i va certificar la classificació per als vuitens de final de l'única competició que va guanyar la temporada passada, la Copa del Rei. El conjunt blanc va aprofitar els gols de Callejón (dos), Sahin, Varane i Joselu per desfer-se d'un rival que competeix cada cap de setmana a la Segona Divisió B.

José Mourinho, que va cedir la capitania a Pepe, va repartir minuts entre alguns dels jugadors menys habituals, com ara els porters Adán i Pacheco. També van tenir protagonisme els joves Nacho, Casado i Joselu, que va arrodonir la golejada.

Contra un rival amb molt bona predisposició però limitat futbolísticament, que tan sols ha estat capaç d'anotar un gol en els 180 minuts de l'eliminatòria, el Reial Madrid va aconseguir la segona golejada en tres dies. Onze gols en dos partits que serveixen perquè el conjunt blanc marxi de vacances reconciliat amb una afició, la del Santiago Bernabéu, que ja li ha perdonat la derrota contra el Barça.

Un dels jugadors que surt més reforçat d'aquesta recta final de l'any 2011 és José María Callejón. L'exdavanter de l'Espanyol, que ahir va veure porteria en dues ocasions, ha marcat en els tres últims partits que ha jugat amb el Reial Madrid i ja acumula nou gols aquesta temporada.