Esports 31/03/2013

El Madrid no aprofita el regal i també empata a Saragossa (1-1)

Es queda a 13 punts del Barça i avui pot perdre la segona plaça

Martí Molina

Ja feia dies que el Madrid jugava amb foc, i ahir es va cremar a la Romareda. Els blancs, amb els ulls posats a la Champions, van sortir a jugar contra el Saragossa amb moltes rotacions, i quan Mourinho va intentar rectificar a la segona part, ja no hi va ser a temps (1-1). La mateixa aposta dels últims enfrontaments -reservar els titulars per als partits europeus i només fer-los jugar uns minuts al segon temps- contra equips de la zona baixa, però que aquest cop li va sortir malament al portuguès. Al final, un empat que deixa el Reial Madrid a tretze punts del Barça -que ahir també va empatar- i que els pot fer perdre la segona posició del campionat si l'Atlètic de Madrid guanya avui.

A mig camí entre l'aturada de seleccions i el partit de dimecres contra el Galatasaray, els blancs van sortir a jugar amb moltes cares noves i a mig gas. No hi era Varane, lesionat, i Coentrão i Xabi Alonso es van quedar a la banqueta, mentre que Özil, Khedira i Di María van sortir al segon temps per intentar donar consistència a l'equip. Tan sols Ronaldo va jugar els 90 minuts.

El Saragossa va sortir a mossegar i va plantejar un partit físic des del primer minut. Rodri ho va aprofitar per inaugurar el marcador al minut 5, i els blancs tan sols van poder empatar poc abans del descans, quan Cristiano va aprofitar un error defensiu. Ell mateix va tenir el segon gol a la represa, però el porter li va guanyar la partida en el mà a mà.

El domini era local, i les millors ocasions -sobretot al tram final-, també. Tan sols la falta de punteria i l'actuació d'un superb Diego López sota els pals van impedir que el Saragossa aconseguís els tres punts.