Futbol
Esports 26/02/2017

El Madrid aixeca un 2-0 i s'aferra al lideratge davant del Vila-real (2-3)

Bale, Cristiano i Morata capgiren els dos gols que havien marcat Trigueros i Bakambu per als groguets

Bale corre a recollir la pilota després del 2-1 al Vila-real-Madrid

BarcelonaAl minut 55 estava tocat i gairebé enfonsat, però el Reial Madrid ha rescatat aquell coratge que el rebel·la en els dies més adversos i ha aixecat un 2-0 delicadíssim davant del Vila-real. Un 2-0, gràcies a les dianes de Manu Trigueros i Cedric Bakambu, que encenia la Lliga, que el deixava dos punts per sota del Barça, que el condemnava a la segona derrota en pocs dies després de caure a Mestalla en el partit aplaçat contra el València.

Però ha aparegut Gareth Bale al minut 64, per caçar, al vol, una centrada de Carvajal i retallar diferències. El pànic s'ha apoderat d'un Vila-real que havia sigut millor fins llavors, que tenia el comandament del partit, que havia disposat d'ocasions prou clares per haver encetat el marcador abans.

Manu Trigueros i Toni Kroos

El Madrid ha viscut còmode en el caos. Zidane ja havia introduït Isco per Casemiro per buscar la remuntada i, fruit de l'atac a empentes tan típicament madridista, ha arribat l'acció polèmica del matx: un penal per mans de Bruno Soriano que Cristiano Ronaldo ha transformat en el 2-2.

L'empat ha desorientat un Vila-real crispat amb l'arbitratge i frustrat pels punts que estava perdent. En aquest context de desesperació i desordre, Morata, també de cap, ha fet el 2-3 que ho deixa tot com estava: amb el Madrid al capdavant de la Lliga.