LLIGA
Esports 23/02/2013

El Madrid visita Riazor pensant en el Camp Nou

Mourinho no s'endú Xabi Alonso ni Benzema per precaució

Pol Frias
2 min
Essien, Cristiano Ronaldo i Di Maria, entrenant-se abans de viatjar a Riazor.

BarcelonaEl Reial Madrid visita aquesta nit (20 h / Gol T i Canal+ Liga) un Deportivo de la Corunya que és cuer, i que necessita urgentment la victòria. Els blancs arriben a Riazor amb la mirada posada en l'enfrontament de dimarts al Camp Nou, però amb la intenció de mantenir la bona imatge oferta la setmana passada al Bernabéu. I és que, tot i tenir la Lliga pràcticament perduda, els madridistes no volen que es repeteixi el desastre de Granada de fa dues setmanes. Per al partit d'aquesta nit, Mourinho no podrà comptar amb Iker Casillas, per lesió, ni Sergio Ramos, per sanció. A més, s'han quedat a Madrid per precaució Xabi Alonso, amb pubàlgia, i Benzema, amb molèsties al genoll. La proximitat del clàssic convida a no arriscar-se i s'espera que jugadors com Marcelo, Modric, Kaká i Callejón juguin d'inici. No està previst, però, que Cristiano Ronaldo descansi, ja que el portuguès sempre desitja jugar. També tindrà la seva oportunitat un Higuaín que intentarà demostrar a Mourinho que ha de ser ell qui jugui de titular dimarts davant els blaugranes.

El Dépor, per la seva banda, arriba al partit amb la necessitat d'aconseguir un triomf que els permeti somiar en la permanència. El tècnic dels gallecs, Fernando Vázquez, és conscient que una victòria reforçaria molt la moral d'un club que passa per un moment molt delicat, tant esportivament com en l'àmbit institucional, ja que està immers en un procés concursal. Tot i les urgències dels deportivistes, ahir en roda de premsa el tècnic gallec va voler alliberar de pressió els seus jugadors de cara al partit d'avui. "No estem superobligats a guanyar".

Vázquez, que va agafar les regnes de l'equip la setmana passada, ha estat treballant durant tota la setmana aspectes tàctics per intentar corregir els problemes que els corunyesos estan tenint en defensa, que els han portat a ser l'equip més golejat de Primera (54 gols en contra). Per a l'enfrontament d'aquesta nit, el Dépor recupera el veterà central Carlos Marchena, però tindrà les baixes dels laterals drets Manuel Pablo per sanció i Laure per lesió.

Setmana decisiva per als blancs

Dimarts que ve comença una setmana en què els madridistes es juguen tota la temporada. La tornada de la semifinal de la Copa del Rei al Camp Nou serà la primera de les dues finals que tindran els de Mourinho. Tot i que l'1-1 de l'anada és, a priori, un resultat favorable al Barça, els blancs intentaran venjar-se dels blaugranes, que van ser els encarregats de deixar-los fora d'aquesta competició l'any passat. L'altra gran final serà davant el United el 5 de març a Old Trafford, en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Entremig, a més, es jugarà el clàssic al Bernabéu el dissabte dia 2 de març (16 h). Malgrat l'àmplia distància que separa tots dos clubs i que fa pensar que la Lliga ja està sentenciada, els madridistes voldran mostrar una bona imatge davant la seva afició.

stats