Esports 24/09/2016

Segon empat consecutiu del Reial Madrid a la Lliga, ara a Las Palmas (2-2)

Araujo ha marcat el segon gol local en els últims minuts

Tana, celebrant el primer gol del Las Palmas

BarcelonaEl Reial Madrid de Zinedine Zidane s'ha deixat dos punts al camp del Las Palmas de Quique Setién (2-2). L'equip blanc encara lidera la classificació, però ara amb un sol punt sobre el Barça.

Sense Pepe, Varane o Marcelo, el Madrid ha patit per controlar el joc valent dels canaris. Asensio, però, ha marcat el 0-1 aprofitant un rebuig de Javi Varas i abans del descans Tana ha fet el gol de l'empat.

A la segona part, el Madrid ho ha intentat però sense gaire fortuna. Zidane, de fet, ha tret del camp Morata i un Cristiano protagonista, poc abans, de la jugada de l'1-2, quan el seu xut, aturat, ha acabat a les botes de Benzema (1-2). En els últims minuts, però, l'argentí Araujo, exjugador del Barça, ha fet el gol del 2-2 definitiu.