FUTBOL - LLIGA DE CAMPIONS
Misc 21/11/2016

El Madrid vol aprofitar l’empenta del Calderón per ser ja a vuitens

L'Sporting de Portugal ja va fer patir els blancs al partit de la primera volta al Bernabéu

BarcelonaL’Sporting de Portugal va estar a punt d’assaltar el Bernabéu en la primera volta, però dos cops d’efecte del Reial Madrid en els minuts finals van capgirar el marcador i van evitar l’ensurt dels blancs a casa. Ahir, en la prèvia de la cinquena jornada (20.45 h, TV3, Antena 3), el record d’aquell ajustat 2-1 encara es deixava sentir a Lisboa, on es confia a tornar a posar contra les cordes el campió d’Europa per ajornar la seva classificació a vuitens de final. “Intentarem repetir el partit que vam fer allà. No serà un duel de 0-0”, va anunciar Jorge Jesús, el tècnic dels portuguesos.

Però el cert és que un empat serviria al Madrid per segellar l’accés a la ronda següent. Els madridistes podran comptar amb Sergio Ramos -tot i que Zidane no va confirmar si serà titular, després de descansar al Calderón-. El central és un dels 20 futbolistes que va viatjar a Portugal i haurà d’estar atent al jove Gelson, la nova perla de l’Sporting, que està compartint protagonisme en la portada dels diaris esportius portuguesos amb Cristiano Ronaldo. El seu retorn al club que el va formar serà un dels al·licients del partit, especialment després dels tres gols contra l’Atlètic. “Venir d’un 0-3 no serveix de res per avui. Serà un partit difícil, i ens demanarà coses diferents de les que vam haver de fer fa quatre dies”, va insistir Zidane.