LLIGA DE CAMPIONS
Esports 13/02/2013

El Madrid se la juga al Bernabéu contra el Manchester United

Els blancs afronten una de les primeres finals de la temporada

Pol Frias
2 min
José Mourinho, l'entrenador del Reial Madrid, durant la roda de premsa obligatòria.

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquesta nit (20.45 h, Canal+ Liga de Campeones) a l'estadi Santiago Bernabéu el Manchester United en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Amb la Lliga perduda, els de Mourinho són conscients que el partit d'avui marcarà el futur de l'equip fins a final de temporada. Per això el tècnic portuguès va comentar ahir en roda de premsa que el vestidor afronta aquesta cita amb moltes ganes i va assegurar que igual que el Madrid espera aconseguir la desena Champions, ell vol guanyar la seva tercera. El United, per contra, és líder destacat a la Premier League i encara aquesta eliminatòria amb la intenció de tornar a regnar a Europa. Tot i això, Sir Alex Ferguson ha advertit aquesta setmana de la dificultat de vèncer el Madrid, un equip que, com ha dit l'escocès, hauria volgut evitar, almenys, fins a la final.

Cristiano Ronaldo, antiga icona del United, arriba al partit en un gran moment de forma. I és que des que va marxar d'Old Trafford, el portuguès ha crescut molt com a jugador i, actualment, es troba, probablement, en el moment més dolç de la seva carrera.

El Madrid té l'única baixa d'Iker Casillas. En defensa torna Pepe, recuperat just a temps de la lesió de turmell que el va obligar a començar el 2013 al quiròfan. No obstant, la falta de ritme del portuguès, unit al bon rendiment que ha donat Varane, fa que el francès tingui més opcions de ser titular. El potencial ofensiu del United, amb Rooney i Van Persie al capdavant, preocupen Mourinho. És per això que el tècnic portuguès podria situar Essien com a lateral dret i Arbeloa com a lateral esquerre.

El Manchester United, d'altra banda, arriba sense baixes destacables, després que Ashley Young i Michael Carrick s'hagin recuperat a temps de les seves molèsties.

stats