BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 26/01/2012

Marcelinho Huertas: "El Maccabi és una bona prova"

Partit clau "Si guanyem a Tel Aviv, començarem a acariciar els quarts de final de l'Eurolliga"Nokia Arena "El pavelló és un dels més difícil d'Europa"

àlex Gozalbo
2 min
Huertas,defensat per Hanga en una acció en el partit contra l'Assignia Manresa de la Lliga Endesa.

El Barça Regal juga avui (20.45 h, Esport3) a la pista del Maccabi Electra Tel Aviv un duel clau per al Top 16 de l'Eurolliga. Després d'una primera jornada en què tots dos equips van guanyar, els dos conjunts arriben al duel empatats a una victòria. Marcelinho Huertas, base del conjunt blaugrana, analitza com es presenta l'enfrontament.

Marcelinho, com veus el partit del Nokia Arena?

Serà un partit molt dur. El pavelló del Macabbi és un dels més difícils d'Europa i ells estan jugant a un nivell molt alt. La dificultat és molt gran, ja que al Top 16 de l'Eurolliga hi ha pocs partits i cada cistella pot deixar-te dins o fora dels quarts de final.

Amb quina mentalitat sortireu a la pista del Maccabi?

Guanyar és important, però també hem de pensar en el basket average . La nostra idea és sortir a guanyar, però sabem que serà un partit molt complicat. Si guanyem a Tel Aviv, començarem a acariciar els quarts de final de l'Eurolliga. Per a nosaltres, guanyar a fora de casa és una gran oportunitat, ja que ens apropa una mica més al nostre objectiu.

Com arriba l'equip a aquest partit? Potser és un duel que arriba massa aviat?

No, el Maccabi és una bona prova per a nosaltres. Abans o després hem de jugar contra els millors equips. Fins i tot potser és millor jugar ara i després tenir més partits a casa. Prefereixo jugar al Palau Blaugrana.

Et preocupa la pressió que es genera en un partit així?

No, ara hi anem amb menys pressió perquè encara és la segona jornada del Top 16, però esperem un partit de gran dificultat, com una guerra.

El Barça Regal està patint en atac.

Ara no estem en el nostre millor moment, ens costa jugar de manera fluïda. Hem d'intentar deixar-nos anar.

stats