BARÇA
Esports 24/06/2013

Messi hauria pagat 10 milions d'euros a Hisenda

La Vanguardia explica que l'argentí busca un acord amb l'administració pública per aturar la demanda per frau fiscal que hi ha sobre seu

Ara
1 min

BarcelonaLeo Messi ha pagat 10 milions d'euros a Hisenda per intentar buscar un acord per aturar la demanda per frau fiscal que la Fiscalia va emprendre contra ell i el seu pare. Segons 'La Vanguardia', el jugador del Barça ha presentat una declaració complementària de la renda del 2010 i el 2011 on s'ha pagat aquesta quantitat addicional. D'aquesta manera, Messi hauria abonat una suma superior als més de 4 milions d'euros que Hisenda li reclama dels exercicis 2007 i 2009 per un suposat frau fiscal.

Fonts del cas han confirmat al diari barceloní que el futbolista ja ha abonat aquests 10 milions d'euros en impostos corresponents als drets d'imatge de les temporades 2010 i 2011, a través d'una declaració complementària, una correcció a la declaració que havia presentat inicialment el jugador argentí. Segons 'La Vanguardia', Messi ha assumit que cal corregir les declaracions entre el 2007 i el 2009 i busca amb aquest pagament un acord que li permeti saber què ha passat amb les declaracions dels tres anys que s'estan investigant per part de la Fiscalia.

stats