BARÇA
Esports 14/06/2013

Fernando Signorini, expreparador físic d'Argentina: "Hi ha el risc que Messi no arribi bé al Mundial"

El tècnic assegura que el jugador del Barça necessita unes llargues vacances per recuperar-se bé de la càrrega de partits

Efe
1 min

BarcelonaFernando Signorini, expreparador físic de la selecció argentina, ha assegurat que "hi ha el risc que Messi no arribi bé al Mundial del Brasil 2014" per qüestions físiques, i ha dit que el que necessita el futbolista del Barça "és anar-se'n de vacances".

"Abans, als anys seixanta i setanta, els futbolistes jugaven entre 80 i 90 partits l'any, però el número u del món està per sobre dels 120 al Barcelona i la selecció", ha indicat. "Messi, que no va tenir lesions en tres anys, fa dos mesos i mig va patir un esquinç en vigílies de la primera semifinal contra el Bayer Munic a Alemanya i va haver d'anar a la banqueta a la tornada. Després va tornar a lesionar-se i ara juga una estona en els segons temps", ha afegit.

"El que necessita el meravellós davanter al qual vaig tenir al juvenil sent un 'pibe' són unes vacances amb la dona i el seu fillet. Jugant més de 100 partits amb el rigor físic actual és impossible que Messi pugui estar sempre de deu", ha assegurat Signorini a l'agència estatal de notícies Télam, de l'Argentina.

"Els preparadors físics no som tan necessaris com tothom pensa. Dir això m'ha portat algun inconvenient amb col·legues molt qualificats", ha recordat. "Avui, una de les lesions de moda és la pubàlgia, i aquí espero que els traumatòlegs no s'enutgin, però això abans no existia. Moltes coses que passen ara no es coneixien perquè abans el futbol passava molt més per la tècnica del jugador i el concepte del joc que per la superprepració física", ha conclòs.

stats